Autoreparatie Autoschade Mill

Problemen met autoschade? Voor de reparatie van uw auto schakelt u de hulp in van Autobedrijf Ce-Ho  uit Mill

Reparaties en onderhoud van alle typen auto

In het geval van autoschade wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. U kunt hiervoor een afspraak maken met de experts van Autobedrijf Ce-Ho. Wij regelen de autoreparatie van ieder merk auto. Ook voor de bemiddeling van reparatie van uw bedrijfswagen kunt u contact met ons opnemen. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u uitstekend helpen. Als BOVAG garage kunnen wij u ook helpen met het verrichten van een APK keuring. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Voor een professionele autoreparatie in Mill

Autobedrijf Ce-Ho beschikt over een ruimte werkplaats en professionele apparatuur om u op een professionele wijze te kunnen helpen met het repareren van autoschade. Ons bedrijf is gelegen in het Noord-Brabantse Mill. Wij bemiddelen in autoreparatie voor alle merken, en kunnen u ook prima van dienst zijn met totaalservice van auto’s, campers en caravans. Wanneer u uw APK keuring combineert met een kleine of grote beurt, is de APK keuring bovendien gratis!

Maak direct een afspraak

Het personeel van Autobedrijf Ce-Ho staat klaar om u te helpen met het geven van informatie of het maken van een afspraak. Stuur een e-mail naar werkplaats@ce-ho.nl                                   Of bel met 0485 470777.