Problemen met autoschade? Voor de reparatie van uw auto schakelt u de hulp in van Autobedrijf Ce-Ho uit Mill

Reparaties en onderhoud van alle typen auto

In het geval van autoschade wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. U kunt hiervoor een afspraak maken met de experts van Autobedrijf Ce-Ho in Mill. Wij verzorgen de autoreparatie van ieder merk auto. Ook voor de reparatie van uw bedrijfswagen kunt u contact met ons opnemen. Dankzij onze ruime werkplaats kunnen wij u uitstekend helpen. Als BOVAG garage kunnen wij u ook helpen met het verrichten van een APK keuring. Combineer uw APK keuring met een kleine of grote onderhoudsbeurt en krijg uw APK gratis! Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Voor een professionele autoreparatie kiest u voor onze autogarage in Mill

Autobedrijf Ce-Ho beschikt over een ruimte werkplaats en professionele Bosch apparatuur om u op een professionele wijze te kunnen helpen met het repareren van autoschade. Ons bedrijf is gelegen in het Noord-Brabantse Mill. Wij verzorgen de autoreparatie voor alle merken, en kunnen u ook prima van dienst zijn met totaalservice van auto’s, campers en caravans. Wanneer u uw APK keuring combineert met een kleine of grote beurt, is de APK keuring bovendien gratis!

Maak direct een afspraak

Het personeel van Autobedrijf Ce-Ho staat klaar om u te helpen met het geven van informatie of het maken van een afspraak. U kunt hiervoor meteen contact met ons opnemen. Doe dit via de website, stuur een e-mail naar werkplaats@ce-ho.nl of bel met 0485 470777.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *