Onderhoud aan campers

Onderhoud aan campers door Autobedrijf Ce-Ho uit Mill

Totaalservice voor elk soort camper of caravan

De weg op met een camper of caravan betekent dat u voor uw reis of vakantie onderhoud wilt laten plegen. U kunt voor een caravancheck of onderhoud aan campers terecht bij Autobedrijf Ce-Ho uit het Brabantse Mill. Als bedrijf dat is aangesloten bij de BOVAG kunnen wij u niet alleen helpen met een grote of kleine beurt, maar ook een APK keuring. U bent altijd welkom contact met ons op te nemen wanneer u een afspraak wilt maken.

Laat een caravancheck verzorgen door Autobedrijf Ce-Ho, gelegen in Mill

Autobedrijf Ce-Ho kan dankzij de ruime garage met hierin alle benodigde apparatuur voor reparatiewerkzaamheden, de APK of een kleine of grote beurt voor campers verzorgen. Ook het verzorgen van een caravancheck vanuit onze garage in Mill is geen probleem. Hierbij worden alle belangrijke onderdelen gecontroleerd. Indien nodig kunnen wij ook reparaties uitvoeren met de onderdelen in ons magazijn. U bent van harte welkom met ieder type caravan of camper. Tijdens onze werkzaamheden werken wij altijd met professionele, hoge kwaliteit Bosch apparatuur.

Meteen geholpen

Als u de hulp van Autobedrijf Ce-Ho wilt inschakelen kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit doet u het snelst door ons telefonisch op het nummer 0485 470777 te contacteren dan wel per e-mail naar werkplaats@ce-ho.nl een bericht te sturen.