Onderhoud vrachtwagens Mill

Onderhoud aan vrachtwagens door Ce-Ho Trucks en Onderdelen uit Mill

Een ruime werkplaats voor allerlei soorten onderhoud

Beschikt u over vrachtwagens die toe zijn aan onderhoud, dan kunt u uitstekend terecht bij Ce-Ho Trucks en Onderdelen, gevestigd in het Brabantse Mill. Hier zorgen wij graag voor het volledige onderhoud van uw (bedrijfs-)vervoer. Ook is het voor ons mogelijk op reparaties uit te voeren. Indien nodig kunnen wij deze meteen uitvoeren zodat u uw transport zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen. Voor meer informatie nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

Laat uw bedrijfswagen door professionals onder handen nemen

Ce-Ho Trucks en Onderdelen uit Mills kan dankzij de ruime garage met hierin alle benodigde apparatuur voor reparatiewerkzaamheden, de APK en het onderhoud van vrachtwagens voor zijn rekening nemen. Tijdens het onderhoud worden alle belangrijke onderdelen gecontroleerd en indien nodig worden reparaties uitgevoerd. Wij beschikken over een magazijn van 1.000m² waarin een ruim assortiment van onderdelen ligt opgeslagen. Wij kunnen u helpen met elk merk vrachtwagen. Professionele, hoge kwaliteit apparatuur wordt voor de werkzaamheden gebruikt.

Wij staan u graag te woord

Neem nu contact op met Ce-Ho Trucks en Onderdelen als u uw bedrijfswagen of vrachtwagen wilt laten onderhouden. U bent hiervoor welkom per e-mail op ceho-mill@12move.nl te bereiken of bel gerust met 0485 451424. Of bekijk de site