Uw airco laten vullen of complete airco service in Cuijk en Boxmeer

Autobedrijf Ce-Ho uit Mill zorgt voor uw airco onderhoud

Een goed functionerende airco zorgt voor een comfortabele rit. Laat uw airco onderhouden door Autobedrijf Ce-Ho. Bij ons kunt u terecht voor een completen airco service maar ook wanneer u enkel uw airco wilt laten vullen. Autobedrijf Ce-Ho in Mill is gemakkelijk te bereiken vanuit Boxmeer en Cuijk. Ruikt u muffe luchtjes in de auto of geeft uw airco minder koele lucht af? Dan is het wellicht de hoogste tijd uw airco te laten nakijken. Wij zorgen voor de volledige airco service maar kunnen u natuurlijk ook helpen met specifiek onderhoud. Onze ruime werkplaats biedt ons de ruimte om u uitstekend te kunnen helpen. Als BOVAG garage kunnen wij u daarnaast ook helpen met het verrichten van een APK keuring. Wacht niet! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laat uw airco installeren of repareren in Mill

In uw airco systeem zit een koudemiddel dat de temperatuur in de auto regelt en ervoor zorgt dat de luchtvochtigheid afneemt. Maar dit koudemiddel verdampt of kan weglekken waardoor er drukvlies optreedt en de airco minder goed functioneert.  Een goed werkende airco is zowel in de zomer als in de winter welkom. Wist u dat uw airco bijvoorbeeld ook handig is om ervoor te zorgen dat uw ruiten niet langer beslagen zijn? Laat uw systeem meteen nakijken door Autobedrijf Ce-Ho in Mill. Komt u uit Cuijk of Boxmeer? Ook van daaruit zijn  wij gemakkelijk te bereiken voor een volledige airco service of het vullen van uw airco.

Ook voor ander onderhoud kunt u natuurlijk bij ons terecht:

  • APK
  • Kleine beurt
  • Grote beurt
  • Reparatie
  • Banden
  • Remmen
  • Autoschade
  • Caravancheck

Schakel nu onze professionele hulp in

Autobedrijf Ce-Ho helpt u graag wanneer u op zoek bent naar informatie of wanneer u een afspraak wilt maken. U kunt hiervoor gebruik maken van onze website, een e-mail sturen naar werkplaats@ce-ho.nl of bellen met 0485 470777.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *